9 Temmuz 2013 Salı

SECDEYE VARAN FİRAVUN


 
SECDEYE VARAN FİRAVUN

Bu resim İsrailoğulları'nın başlarındaki zalim Mısır Firavun'u II. Ramses'in cesedinin resmidir.Resim, İngiltere - Londra British müzesinde bulunmaktadır.Süveyş kanalı açılırken denizin kenarında küçük bir tepecikte...
bulunmuş ve Londra'ya getirilmiştir.ALLAH (c.c) Resulu Hz. Musa'nın zamanında ilahlık iddasında bulunan Firavun'un ölümünden 3 bin sene geçmesine rağmen ALLAH (c.c), cesedini ibret olması için çürütmemiştir. Saçlarının bir kısmı halen yerindedir. Başının bazı azalarının etleri de halen yerlerindedir.Alın kısmında et kalmamıştır.Elleri ve ayakları secde eder vaziyettedir.

ALLAH (c.c)'a karşı gelenleri, ALLAH (c.c), ibret olması için cezalandırmaktadır.

Allah (C.C) Birdir. Muhammed (S.A.V.S) Onun Elçisi Ve Resülüdür.

( Amenna )

Bismillahirrahmanirrahim

"(Ey Firavun!) Senden sonra geleceklere ibret olması için, bugün senin bedenini (cansız olarak) kurtaracağız. İşte insanlardan bir çoğu, hakikaten ayetlerimizden gafildirler. "

{Yûnus Suresi 92. Âyet}
 
 

1 yorum:

  1. Ne yazık ki gelişen teknoloji ile bu mumya dahil aynı yerde bulunanların daha dinler ortada yokken başkaları tarafından öldürüldüğü saptanmıştır. Ayrıca süpriz bir şekilde döğmeleri de olduğu anlaşılmıştır. Raslantı basit bir teknikle... Bu döğmelerin olması o dönemde klanda üst sınıf olduğu anlaşılıyor. Afrika kökenli, olup Mısır'la da bir işi olmadığı ortaya çıkmıştır. Bilim, bilim, bilim geliştikçe herşey aslına dönüyor. Tüm organları ile mumya olmasının sebebi bile biliniyor. Ki doğal bir mumyadır. Günümüzde bir çok yerde aynı pozisyona yakın çeşitli doğal mumyalar bulunmuştur.

    YanıtlaSil

YAĞMUR BULUTU