27 Haziran 2019 Perşembe

EY ATEİSTLER BİR DÜŞÜNÜN!


EY ATEİSTLER BİR DÜŞÜNÜN!

Mesela bir kimyasalların bulunduğu odayı düşünün bir merhem için veya bir ilaç yapmak için ne yaparız?Bir miktar ondan bir miktar bundan derken ilaveler ile bir karışım oluştururuz.

Gerekirse (absaorbsiyon ,titrasyon,santrifüj vs...) işlemleri uygularız.Eğer bu ilaveler 1 mm geçse veya eksik olsa deneyimizden sonuç alamayız.Çok basit ürünler için bu geçerlidir.Ama şunu nasıl idda edebiliriz ki; bir deprem oldu veya fırtına oldu bu ilaç odasındaki ilaçlar döküldü,birbirine karıştı bir miktar ondan geldi,bir miktar bundan derken basit bir ilacın oluşmayacağı gibi mükemmel suretteki canlılarında öyle ordan onun gelmesiyle veya burdan bunun gelmesiyle oluşmaz ve oluşamaz.Bunların hepsini idame eden yöneten bir yaratıcının olması gerekir.


Baktığınız zaman canlılara hepsine birer program verilmiş ve onu uygulamaktalar.

Arılara bakın bunlar bu işi yapmayı nerden biliyorlar? Sineklerin yaratılışındaki mükemmelliğe bakın.Gözünde kaç tane mercek var.Bir kanadı zehir diğer kanadında panzehir var.Bunları bu şekilde hikmetle kim yaratabilir?

ŞU KAİNATA KAFANIZI KALDIRINDA BAKIN DÜNYADAN BİNLERCE KAT BÜYÜKLÜKTE GEZEGENLERİ KAÇ BİN KM HIZLA DÖNDÜREN VE HERBİRİNİ BERABERCE HAREKET ETTİREN BİRBİRİNE ÇARPTIRMAYAN VE SESİNİ DAHİ SANA DUYURMAYAN AYI GÜNEŞİ BİR YAĞ VEYA KAYNAK OLMAKSIZIN IŞILTAN ALLAH TIR.

BİR PATLAMA OLACAK VE DÜNYA GÜNEŞE ÖYLE BİR UZAKLIĞA GİDECEK Kİ 1 METRE YAKLAŞSA YANACAK 1 METRE UZAKLAŞSA DONACAK.BUNU AYARLAYAN KİM? BAŞI BOŞ MU ZANNEDİYORSUNUZ KAİNATI?
EN BASİT BİR KOLTUK BİLE USTASIZ SANATSIZ OLAMAYACAĞI GİBİ;ŞU KAİNATINDA İNSANINDA BÜTÜN MAHLUKATINDA BİR YARATICISI VARDIR.BİR SANATKARI VARDIR..

BİRDE OLAYA BURDAN BAKIN.NE KAZANIRIZ NE KAYBEDERİZ?

BİZİM İNANDIĞIMIZ YANLIŞSA Kİ (DORULUĞUNA BÜTÜN HÜCRELERİMLE ŞAHADET EDERİM 100 DE BİRMİLYON DOĞRU)

NE KAYBEDERİZ? EN FAZLA 80 -90 YILDA BİR İBADET ZAHMETİ.AMA YA SİZ YANILIYORSANIZ Kİ 100 DE BİR MİLYON YANILIYORSUNUZ.

O ZAMAN AHİRETTE SİZİ BEKLEYEN EBEDİ AZABI TADIN. 

O ZAMAN SİZ ONA MÜSTEHAKSINIZ...

KENDİ NEFİSLERİNE ZULM EDEN,ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

MUSTAFA PULLUKÇU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YAĞMUR BULUTU